Bukan semua tuah, anda tahu. Anda boleh membuat ramalan loteri yang lebih baik apabila anda strategi memenangi loteri, Prinsip Prevalensi.

Prinsip Prevalensi adalah seperti permainan kanak-kanak lama panas dan sejuk? Ingat itu? Anda memberitahu seseorang bahawa anda telah menyembunyikan sesuatu, dan mereka mula mencarinya. Apabila mereka menjauh darinya, anda berkata, “lebih sejuk.” Apabila mereka menghampirinya, anda berkata, “lebih panas.” Dan apabila mereka semakin hampir, anda mengatakan “lebih panas.”

Dalam permainan loteri, ada nombor yang lebih sejuk, dan ada nombor yang lebih sejuk. Yang lebih panas adalah yang lebih kerap digambar. Yang lebih sejuk adalah yang lebih jarang diambil.

Prinsip Prevalensi menyatakan bahawa apabila anda ramalan 4d bermain nombor yang lebih panas memenangkan kelaziman masa. Oleh itu, apabila anda memainkan nombor tersebut secara konsisten, anda mempunyai peluang lebih besar untuk menang.

Bagaimana anda menjumpai nombor tersebut?

Itu mudah.

Anda mula menjejaki nombor yang telah dimenangi.

Anda boleh menggunakan buku nota atau hamparan. Apa sahaja yang lebih sesuai untuk anda. Tetapi mulailah menuliskan nombor kemenangan dalam setiap lukisan permainan yang ingin anda mainkan.

Anda mahu membuat carta. Letakkan semua nombor di medan permainan yang anda mainkan di bahagian atas dan tarikh gambar di sebelah.

Sebagai contoh, di Megamillions, medan adalah 1 hingga 56. Oleh itu, anda akan meletakkan 1 hingga 56 di bahagian atas carta anda. Sekarang, untuk setiap tarikh lukisan, letakkan tanda centang atau tanda semak di bawah setiap nombor yang dilukis.

Categories: Business